Avem cele mai frumoase cliente!

Cele mai frumoase si sexy cliente, sunt clientele Prive Boutique!

 

O combinație perfectă a uneia dintre clientele noastre, colanții de piele tăiați n-au arătat niciodată mai bine decât în poza aceasta iar zâmbetul ei ne face să credem că seara a fost extrem de reușită.

 

Cliente sexy (11)

Pregătită pentru o seară romantică, poate un eveniment monden, poate o premieră de covor roșu, nu știm, Alina este misterioasă însă suntem sigure că rochia lunga sport se potrivește în oricare dintre locațiile care definesc eleganța si nu numai.

 

Cliente sexy (12)

 

Un clutch roșu și un zâmbet misterios, să fie vorba oare de o cină romantică? Clienta noastră, Denisa, este o apariție demnă de invidiat în little black dress care i se potrivește perfect!

 

Cliente sexy (13)

 

O îmbrățișare tandră, un spate impecabil, evidențiat de hamul de umeri din piele, reglabil, din magazinul nostru, cum am putea să nu fim vrăjiți de imaginea aceasta?

 

Cliente sexy (14)

 

E o divă de la Hollywood, e poate viitoarea cântăreață de pe primul loc din topul radio-urilor? Nu știm încă, am primit doar poza aceasta care vestește deocamdată începutul unui pictorial glamour inspirat de hainele Prive Boutique.

 

Cliente sexy (15)

 

O reinterpretare a ținutei potrivite colanților din piele tăiați – de data aceasta rock-chic, cu o pereche de ghete cu ținte și o geacă din piele punk. Efectul este evident – Nico se simte bine, se simte cool.

 

Cliente sexy (16)

 

Mașina este pregătită, drumul o așteaptă și i se așterne la picioare promițând că o va duce spre o seară de neuitat. Clienta noastră și-a accesorizat pentru această ocazie rochia cu spatele gol cu trei picături de chihlimbar superbe.

 

Cliente sexy (17)

 

Un selfie foarte reușit al unei Georgianei cu o atitudine perfectă, un machiaj impecabil și cardiganul cu maneci de piele Prive Boutique.

 

Cliente sexy (18)

 

Alexandra este cea mai trendy clientă care  ne-a furat ochii în această ținută care o transformă într-o vedetă a obiectivului aparatului foto, suntem fanii săi pe viață!

 

Cliente sexy (19)

 

Un shooting foto pe scările unei clădiri impozante n-a fost niciodată atât de prozator cum este cel din imagine, îi mulțumim Dianei pentru surpriza făcută.

 

Cliente sexy (1)

Share this post
  


One thought on “Avem cele mai frumoase cliente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *