Clientele noastre sunt cele mai frumoase!

În timpul petrecerii, puțin melancolică, arătând totuși perfect în rochia noastră Ioana.

Cliente sexy (2)

O bluză roșie de matase, o promisiune a pasiunii Biancai care a ales și un ruj care să completeze ținuta cu aceeași atitudine spicy.

Cliente sexy (3)

O clientă fotografiată pe ascuns în timp ce-și admiră ținuta în oglindă. Nu știm unde se pregătea să iasă dar suntem siguri că a furat cel puțin o duzină de inimi indiferent de locație.

Cliente sexy (4)

Un exemplu că albastrul merge de minune cu hainele din magazinul nostru. Albastrul și picioarele lungi, impecabile, iată câteva accesorii absolut originale pentru ținuta perfectă a Oanei Marica.

Cliente sexy (5)

Cum spuneam, albastrul și picioarele frumoase merg cel mai bine cu hainele din magazinul nostru. Și în această poză avem o combinație reușită a hamului de umeri cu o ținută de zi.

Cliente sexy (6)

E clar, colanții din piele merg cel mai bine cu un tricou alb și cu acest guler din blană drept accesoriu. Clienta noastră știa asta și ne-a trimis această poză ca să ne convingă și pe noi.

Cliente sexy (7)

O clientă jucăușă și proaspătă cu un selfie din care ne transmite cât este de încântată de outfitul său. Nu putem decât s-o felicităm, rochia lunga sport i se potriveste perfect iar zâmbetul, ei bine zâmbetul este cel mai frumos accesoriu! 🙂

Cliente sexy (8)

Cambrată ca o felină, cu un spate elegant dezvăluit de una dintre rochiile noastre preferate, Maria este pregătită pentru o petrecere incendiară.

Cliente sexy (9)

O rochie simplă și versatilă care suntem convinși că a scos-o în evidență pe această clientă care pare că tocmai se pregătește de ieșeală, pantofii din fundal sunt aleși perfecți pentru a completa ținuta aleasă.

Cliente sexy (10)

Share this post
  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *