New! Prive Boutique face expeditii in toata lumea!

Great news! Dupa ce multe fete ne-au rugat sa punem la punct un sistem prin care sa poata comanda si in afara tarii, nu doar in Romania… iata ca am reusit!

Ce trebuie sa faceti pentru o comanda, daca locuiti in strainatate? E simplu!

1. Sa intrati aici si sa va activati contul Prive Boutique!

2. Sa completati datele personale precum si adresa unde doriti sa primiti produsele (e bine ca aceasta sa fie cat mai exacta). Atentie! Cand completati comanda selectati intai tara in care va aflati si, astfel, site-ul nostru va calcula automat pretul final al expeditiei. Simpla completare a tarii numai la adresa de livrare a produselor nu este suficienta!

3. Sa alegeti ca metoda de plata fie transferul bancar (datele se afiseaza automat) fie cardul de credit. Pentru expeditii in afara Romaniei, este evident nu se poate face plata ramburs (cash, la sosirea curierului).

Finalizati comanda si… de restul ne ocupam noi! 😉

Ce mai trebuie sa stiti:

> Comanda se proceseaza din momentul in care primim confirmarea platii (card sau transfer bancar), asadar in functie de tara unde va aflati si de banca poate dura mai mult sau mai putin. Timpul de livrare afisat mai jos e valabil doar din momentul in care primiti e-mailul nostru de confirmare a trimiterii comenzii.

> Preturile de expeditie difera, in functie de distanta pana la tara de destinatie si daca aceasta este sau nu membra ale Uniunii Europene [pentru tarile din UE nu se platesc taxe vamale, pentru celelalte se adauga 90 de lei].

> Site-ul calculeaza automat pretul final cand faceti comanda. Dar ca sa va fie mai usor iata un document in care puteti vedea unde putem expedia in lume si care sunt preturile pe fiecare destinatie. Am marcat cu (*) tarile UE, unde nu se platesc taxe vamale aditionale.

Click aici pentru detalii: Tarife Expeditii Externe Prive Boutique

Evident, daca nu am fost suficient de explicite… va stam ca de obicei la dispozitie pe Facebook, pe pagina Prive Boutique, pe chatul din coltul de jos al ecranului 🙂 sau la numarul de telefon 0744 395 359 unde putem povesti mai multe sau sa va asistam.

Happy shopping!

Share this postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *