Castigatoarele concursului “Fii WOW de Sarbatori!”

Tragerea la sorti a avut loc acum cateva minute pe platforma independenta www.TrageriLaSorti.ro. Gasiti aici lista participantilor la extragere.

Castigatoarele noastre sunt fetele care au urmatoarele ID-uri de Facebook:

Ramona Stan, Larisa Filimon, Hojda Andra, Lory Loreley si Cristina Crys.

Le puteti vedea si aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/1879-fii-wow-de-sarbatori/castigatori.html

Important! Pentru validarea rezultatului le rugam pe castigatoarele noastre sa ne trimita la adresa office@priveboutique.net sau pe Facebook un mesaj cu linkul spre postarea publica a share-ului cerut pentru participare precum si datele de livrare (adresa completa, nume, numar telefon si adresa mail) pentru a intra in posesia rochiei cadou.

Va reamintim regulamentul concursului, mai jos:

Campania “Fii WOW de Sarbatori!”  se adreseaza tuturor prietenelor  si clientelor care ne sustin Prive Boutique prin Like pe pagina de Facebook http://facebook.com/PriveBoutiqueShop

Organizatorul concursului “Fii WOW de Sarbatori!” este SC PRIVEBOUTIQUE SRL, CIF 32383303, adresa Str. Nucului, Nr.6, Sector 3.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania “Fii WOW de Sarbatori!” trebuie sa fii prietena noastra pe Facebook si sa dai sfoara in tara – adica “share” public pe pagina ta 😉 – despre rochia ta preferata marca Prive Boutique.

Castigatoarea trebuie sa indeplineasca 3 conditii:

a) sa fie prietena noastra pe Facebook (like pagina The Boutique)

b) sa dea like pozei de concurs

c) sa dea share public la poza de concurs

Vineri, 20 Decembrie, prin platforma TrageriLaSorti.ro au fost desemnate norocoasele castigatoare. Le puteti vedea aici.

Conform regulamentului, in concurs au intrat toate share-urile publice si like-urile fotografiei de concurs inregistrare pana Joi, 19 Decembrei, orele 24:00.

Va multumim si va asteptam si la viitoarele noastre concursuri. Pana atunci… happy shopping cu Prive Boutique si… Sarbatori Fericite !!!

Share this postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *